regnskap og rådgivning
EN
NO

VÅRE SYSTEMER

ONLINE REGNSKAP
FOR ALLE PLATTFORMER

IT-rådgiver

I dagens digitale hverdag handler det om å få systemer til å fungere sammen. Vi har egne IT-ressurser som har dette som spesialfelt. Vi jobber mot å etablere rasjonelle, effektive samhandlingsløsninger mellom ulike plattformer og programmer.

Våre IT-rådgivere setter opp digitale løsninger og integrasjoner med ulike programmer slik at du kan jobbe på den mest optimale løsningen.

Tilgjengelighet på nett

Vi tilbyr papirløst regnskap hvor bilagene er skannet inn elektronisk og ligger arkivert. Våre webbaserte regnskapssystem er tilgjengelig via nettleseren fra hvilken som helst datamaskin fra hvor som helst i verden.

Våre systemer gir deg mulighet til å delta i daglige rutiner som attestasjon og fakturering via egen pålogging. Det gjør det enklere å samarbeide med oss i arbeid med regnskapet.

Her er systemene vi bruker:

Vi benytter Finale avstemmingsprogram som i stor grad effektiviserer og automatiserer avstemmingsarbeidet.

Power Office er vårt timeregistreringsprogram og vår CRM. Power Office er et suverent verktøy for å holde oversikt over timer, ferie, inntjening og dokumenter til / fra kunde.

Travel Text er et reiseregningsprogram som utfører store oppgaver basert på liteinput. Det betyr at du som reiser kan fulle ut hele reiseregningen ved hjelp av noen få korte tekstmeldinger.

Visma Total Årsoppgjør er et effektivt årsoppgjørsprogram for produksjon av selvangivelse og årsregnskap for alle selskapstyper. Programmet henter data fra altinn og rapporter elektronisk selvangivelse og årsregnskap til altinn.

Integrasjon mot de fleste kasseløsninger

Visma Huldt & Lillevik Lønn er Norges mest benyttede program for lønnshåndtering. Lønnskjøring foretas effektivt, og lønnsdata eksporteres ved filoverføring til regnskap. Systemet rapporterer automatisk til altinn.


Sticos Komplett inneholder Sticos Oppslag, Sticos Proff, Sticos Rapport, Sticos Likviditet, Sticos Personal og nettkurs.

Vi benytter også følgende:

24seven test

Teksblock DraCar+

Våre systemer / samarbeidspartnere

Nærhet til deg

Med en rådgivende rolle er nærhet til kunden viktig i å løse utfordringer og å komme til gode løsninger. Noen ganger er det best å treffes ansikt til ansikt, og ikke bare via e-post og telefon. Vår sentrale plassering midt i Stavanger sentrum gjør det enkelt å treffe hverandre for gode samtaler, enten i våre lokaler eller ute hos deg.
No items found.

Papirløst regnskap er et faktum. Det er enklere, billigere og gir bedre oversikt.

Design & utvikling av Vecora AS