regnskap og rådgivning
EN
NO

REGNSKAPSføring

Nøyaktig, OVERSIKTLIG, ONLINE

Regnskapsføring

Rott Regnskap og Rådgivning AS tar hånd om ditt regnskap slik at du får tid til å videreutvikle din bedrift eller organisasjon.

Som et komplett økonomi- og regnskapsbyrå har vi bred og inngående kunnskap om ikke bare hvordan et regnskap skal være, men også hvordan regnskapet kan brukes som nyttig verktøy.

Vi fører regnskapet for små og store kunder, i alle næringer på kundens premisser. Våre webbaserte regnskapsprogrammer gjør det også enkelt for oss å jobbe sammen med deg for å gi deg godt grunnlag for gode beslutninger.

Vi gir råd og bistår med

  • Elektronisk betaling av regninger (remittering)
  • Attestasjon
  • Prosjektregnskap
  • Avdelingsregnskap
  • Budsjett
  • Import av regnskapsdata (eks. kasseoppgjør)
  • Lagerstyring

Gjør mest mulig selv

Du velger selv hvor mye du ønsker å gjøre selv. Noen ønsker at vi tar det meste, mens andre ønsker å gjøre mye selv. Vi samarbeider på den måten som passer din virksomhet best.

Rott Regnskap og Rådgivning AS gir deg et oversiktelig, nettbasert regnskap, og bruker en rekke av de mest brukte regnskapsprogrammene. På den måten kan vi jobbe med samme verktøy samtidig. Flere av systemene vi bruker er 100 % webbaserte, med enkel pålogging som er tilgjengelig direkte i nettleseren. Det gir deg komplett innsikt 24/7 overalt i hele verden.

Programmene har selvfølgelig ebilagsmottak og betaling av regninger i systemet. Ta et bilde av kvitteringen med mobilen og send den rett inn i regnskapssystemet.

Utleie av regnskapsfører

Flere av våre kunder velger å ha en av våre ansatte ute hos seg, én eller flere dager i uken. For mange er dette mest praktisk, samtidig som det gir oss mer inngående kunnskap om den enkelte bedriften vi er ute hos. Uavhengig av hva som velges, så er dette noe som kan være fordelaktig for større virksomheter som vi jobber tett med.

Som et komplett regnskapbyrå leier vi ut regnskapsfører, controller og regnskapssjef. Vi styrker din organisasjon eller virksomhet med enkeltpersoner, eller skreddersyr team for større virksomheter og konsern.

Rott Regnskap og Rådgivning AS skal alltid være blant de fremste i bransjen på teknologi og brukervennlige løsninger.

Nærhet til deg

Med en rådgivende rolle er nærhet til kunden viktig i å løse utfordringer og å komme til gode løsninger. Noen ganger er det best å treffes ansikt til ansikt, og ikke bare via e-post og telefon. Vår sentrale plassering midt i Stavanger sentrum gjør det enkelt å treffe hverandre for gode samtaler, enten i våre lokaler eller ute hos deg.

Våre dyktige medarbeidere er stadig ute hos nye og gamle kunder på hyggelige besøk. Vi mener den personlige og nære kontakten gjør det enklere å samarbeide som igjen gir bedre resultater. Så ta gjerne kontakt.

No items found.
Design & utvikling av Vecora AS