regnskap og rådgivning
EN
NO

SMS-godkjenning av betalinger fases ut 1. juli 2021

 

 

SMS-godkjenning av bankbetalinger fases ut 1. juli 2021
1. juli 2021 fases sms-tjenesten (OTP -One Time Password) for godkjenning av bankbetalinger ut ifm vår bankintegrasjon - OnlineBank. Tjenesten erstattes av BankID som allerede er en godt innarbeidet verifiseringsløsning for trygg og sikker godkjenning av betalinger. 
     
Bruker du sms-tjenesten i dag for godkjenning av bankbetalinger som utføres i Zirius må du bytte til BankID innen utgangen av juni 2021.      

Klikk her og se hvordan du aktiviserer BankID i Zirius. 
      

 

 

 

BankID 
BankID er en trygg og sikker personlig elektronisk legitimasjon som benyttes ved identifisering og signering på nett. Det er bankene i Norge som tilbyr denne tjenesten. I 2004 fikk de første norske kundene BankID. Da hadde den norske banknæringen jobbet i fire år for å utvikle en felles infrastruktur. I dag har over 4 millioner nordmenn BankID. BankID brukes av alle landets banker, offentlige digitale tjenester og av stadig flere virksomheter i ulike bransjer.

 

Hva er bankintegrasjon? 
Zirius OnlineBank er integrasjon av nettbanken i økonomisystemet. Bankintegrasjonen er tilpasset majoriteten av norske bankaktører. Løsningen tilrettelegger for to-veis kommunikasjon mellom banker og Zirius. Med OnlineBank får du en sikker løsning med BankID-verifisering, effektiv flyt av inn- og utbetalinger med komplett oversikt, direkte i Zirius. Dermed elimineres behovet for manuell overføring av filer.

Les mer om bankintegrasjon i Zirius her.
      

 

Klikk her for å melde deg på nyhetsbrev fra Zirius              

 

Les flere innlegg fra bloggen
Design & utvikling av Vecora AS